
Italská rozkvetlá focacciaPřekvapení v kuchyni
Na počátek února připadá mezinárodní den pizzy (9. 2.)... nabízíme inspiraci... Pokud si na pizzu ale netroufáte, vyzkoušejte s námi její příbuznou, kterou zvládne určitě každý z vás.

Fazolová polévka s batátyPřekvapení v kuchyni
Zima ještě neskončila, je užitečné se zahřívat... třeba horkou polévkou...

Nadýchaný ořechový koláčPřekvapení v kuchyni
Vlašské ořechy se díky jejich blahodárným účinkům řadí mezi jednu ze superpotravin...

Polévka z červené čočky a drcených rajčatPřekvapení v kuchyni
Červená čočka obsahuje významný podíl bílkovin a vlákniny... chutná vám?

Kari rýže s krevetamiPřekvapení v kuchyni
Jasmínová rýže 100x jinak... když se to umí, na rýži je vždy chuť...

Mandlové kuličky ze špaldové moukyPřekvapení v kuchyni
Každý máme své oblíbené cukroví, na které jednoduše nedáme dopustit...

Svatomartinská husaPřekvapení v kuchyni
Naučte se péct husu jako mistři a s několika tipy šéfkuchaře Filipa Sajlera

Krém z bílých fazolí s krevetami Překvapení v kuchyni
Na podzim je horká polévka základem pevného zdraví...

Lehké mrkvové placičky se sýremPřekvapení v kuchyni
Mrkev jako neopomenutelná součást podzimního jídelníčku...

Perníkový chlebíček promazaný zavařeninouPřekvapení v kuchyni
Pro perník je typická vůně skořice, anýzu, badyánu, muškátového oříšku a samozřejmě hřebíčku...

Čočka berglinsen s tempehemPřekvapení v kuchyni
Teplá jídla jsou pro tělo lépe stravitelná a pomáhají organismu rychleji se zahřát...

Fazolové těstoviny s kuřecím masemPřekvapení v kuchyni
Fazole jsou dokonalým zdroj rostlinných bílkovin...

Celerový krém s květákem a oříškyPřekvapení v kuchyni
Celer je známý je pro své antibakteriální a dezinfekční účinky...

Nadýchaný ořechový koláčPřekvapení v kuchyni
Vsaďte na vlašáky a provoňte svou kuchyni skvělými recepty!

Salát z pečeného lilku a rajčatPřekvapení v kuchyni
Rozzařte kuchyni podzimními saláty ze širokého množství sezónní zeleniny..

Jogurtový závin se švestkami a mákemPřekvapení v kuchyni
Slaďoučké švestky v menu nesmí chybět. Zpříjemněte si závěr léta...

Špaldové bulky s Cottage sýremPřekvapení v kuchyni
Špalda je prastarý druh pšenice, která není šlechtěná a zachovává si vysoký obsah minerálů...
-62f503a9d270a_110x110.jpeg)
Domácí bezlepkový makovecPřekvapení v kuchyni
Inspirace na sladké bezlepkové pečeník čaji či ke kávě...