
I smažit lze zdravějiPřekvapení v kuchyni
Co se hodí pro tepelnou úpravu potravin, ať už se jedná o smažení, pečení nebo vaření?

Kořeněné uzlePřekvapení v kuchyni
Velikonoční pečení není jen o droždí. Už jste pekli s kvalitní majonézou?

Velikonoční jidáše s medemPřekvapení v kuchyni
Co by nemělo chybět na vaší velikonoční tabuli? Kromě mazanců také jidáše...

Bio kuře s velikonoční nádivkouPřekvapení v kuchyni
Delikátní pokrmy nestojí jen na receptu, ale především na kvalitních surovinách...

Sýrový koláč se špenátemPřekvapení v kuchyni
Jaro se blíží a inspirace na velikonoční dobroty se bude hodit...

Jablečné řezy se zakysanou smetanouPřekvapení v kuchyni
Zkuste tip na únorový labužnický recept z kvalitních potravin...

Makové lívance se švestkovou omáčkouPřekvapení v kuchyni
Lívance obohacené mákem a zalité švestkovým rozvarem si vás získají naprosto kdykoliv...

Hovězí líčka s pečenou kořenovou zeleninouPřekvapení v kuchyni
Hovězí maso v kombinaci s kořenovou zeleninou má neodolatelnou chuť..

Limetový koláčPřekvapení v kuchyni
Po hodování bychom měli na kaloriích ubrat... viz Překvapení č. 1/2021

Zázvorová kolečkaPřekvapení v kuchyni
Efektní sladkosti vykouzlíte i za relativně málo času - viz Překvapení 51/2020