velikost písma malá střední velká
Vaše recepty
Bílá ředkev plněná jehněčím masem
Autor: Marta Kocourková2bílé ředkve,400g jehněčí plece bez kosti,1 vejce,2 stroužky česneku,100g veky,1 cibule,100gslaniny,1lžíce mouky,0,5dl bílého vína,sůl,pepř,tymián.Ředkev oškrábeme,konce seřízneme a vydlabeme.Jehněčí maso umeleme spolu s vekou,dochutíme, přidáme česnek, vejce, opraženou slaninu s cibulí a dobře promícháme, touto směsí naplníme ředkve a za stálého podlévání pečeme asi 40-60minut.Z výpeku, mouky a bílého vína připravíme šťávu, povaříme ji a dochutíme tymiánem.Vhodná příloha: noky, rýže,...
Diskuze k tomuto článku je zablokována.