velikost písma malá střední velká
Překvapení v kuchyni
PečivoŠpaldové bulky s Cottage sýrem
Autor: Redakce
Ingredience
· 150 g mixu hladké a celozrnné špaldové mouky Babiččina volba
· 150 g sýru Cottage
· 1 vejce
· 2 lžičky prášku do pečiva
· sůl
Postup
V míse smíchejte všechny ingredience na bulky.
Poté přikryjte utěrkou a nechte těsto 10 minut odpočívat.
Začněte si zatím předehřívat troubu na 170 °C.
Z odleželého těsta ručně vytvarujte čtyři stejně velké bulky a položte je na plech.
Pečte asi 30 minut, než bulky na povrchu zezlátnou a trochu naběhnou.
Nechte před konzumací úplně vychladnout.
Naším tipem jsou špaldové mouky tradiční značky Babiččina volba, která má ve svém portfoliu dvě - hladkou a celozrnnou. Obě procházejí přísným testováním v nezávislé certifikované odborné laboratoři a při jejich posledním testování bylo naměřeno množství pšenice špaldy na úrovni více než 95 %, což je aktuálně maximální možné detekovatelné množství.