velikost písma malá střední velká
Překvapení v kuchyni
GrilováníBroskve s kozím sýrem a medem
Autor: Redakce4 broskve
150 g čerstvého kozího sýru
med podle chuti
2 lžíce citronové šťávy
2 lžíce olivového oleje
čerstvě namletý pepř
sůl
Broskve omyjte, osušte a rozpulte.
Půlky potřete citronovou šťávou a olejem,
podle chuti opepřete a osolte.
Broskve položte na mřížku grilu a ogrilujte dozlatova z obou stran.
Přendejte na talířky, rozdělte na ně kozí sýr
a každou broskev přelijte lžičkou medu.
Tip: Vyzkoušet můžete i jiné ovoce, například ananas, hrušky nebo fíky.
Připravila: Blanka Poláčková, Foto: Jiří Poláček, Odpovědná redaktorka: Helena Hladíková