velikost písma malá střední velká
Vaše recepty
rychlá bramboračka.
Autor: Růžena Hůlová
Vidím, že tady u polévek nic není - tak tedy jeden recept pro kuchařky, pro které není vaření zrovna koníčkem nebo pro každého jako rychlovka na chatě - i doma. A není to špatné, doopravdy, také jsem tím ze začátku pohrdala, protože "pravá bramboračka je pravá bramboračka", ale musím uznat, že nakonec jsem tento recept mého manžela vzala na milost.Tak tedy:Potřebujeme hodně hub - čím víc tím líp, asi jako na smaženici. A pak už jenom pytlík (nebo 2) bramborové polévky Vitana. Polévku uvařím zvlášť, houby také - nemusí být moc vody. Když jsou houby uvařené smíchám s uvařenou polévkou a ještě necham spolu povařit. Manžel ty houby vařil přímo v polévce, ale ono to asi vyjde nastejno.Houby určitě porostou a ne vždy je doma po ruce všechna potřebná zelenina. A tato polévka doopravdy chutná jako domácí bramboračka - nakonec, vždyť bramboračka chutná od každé kuchařky jinak.