velikost písma malá střední velká
Vaše recepty
HRUŠKOVÉ PŘEKVAPENÍ
Autor: Jana Kováčová
1/2 BALÍČKU PIŠKOTU OPAVIAOVOCNÁ ŠŤÁVA4 LŽÍCE STROUHANÉHO KOKOSU2 MENŠÍ HODNĚ ZRALÉ HRUŠKY4 LŽÍČKY JAHODOVÉHO DŽEMU3/4 LITRU MLÉKA1 BALÍČEK VANILKOVÉHO PUDINKUCUKR NA DOCHUCENÍŠLEHAČKA NA OZDOBENÍSEZONNÍ OVOCE NA OZDOBENÍ (BORŮVKY,OSTRUŽINY,PŘÍPADNĚ JINÉ I S KOMPOTU) PŘIPRAVÍME SI 4-6 MISEK,VYLOŽÍME JE PIŠKOTY, POKAPEME JE OVOCNOU ŠTÁVOU A POSYPEME JE STROUHANÝM KOKOSEM.DOPROSTŘED POLOŽÍME NA PIŠKOTY PŮLKY OLOUPANÝCH HRUŠEK BEZ JADŘINCŮ. DŮLEK PO JADŘINCI V HRUŠCE VYPLNÍME DŽEMEM, CELÉ ZALIJEME VANILKOVÝM PUDINKEM, KTERÝ JSME UVAŘILI V MLÉCE A NECHÁME V CHLADNIČCE VYCHLADNOUT.PODÁVÁME VYCHLAZENÉ,OZDOBÍME ŠLEHAČKOU A OVOCEM.