velikost písma malá střední velká
Inspirace
5 kuchařů, 5 dní, 5 různých polévekPolívková smršť opět na Andělu!
Autor: RedakceKde se něco děje s dobrým jídlem, tam už skoro tradičně najdete Polívkovou smršť, která spojuje gastronomický zážitek s veřejnou sbírkou a kombinuje výtečné polévky s návratem chuti do života. Výtěžek sbírky totiž putuje obecně prospěšné společnosti Ergo Aktiv, která poskytuje účinnou rehabilitaci hlavně mladým lidem po mozkové příhodě a úrazech hlavy.
Přijďte se opět sami přesvědčit, jak chutná výborná polévka, která zároveň může pomoci. Od 5. do 9. října můžete v prostorách pěší zóny na pražském Andělu ochutnat polévky od takových kuchařů jako je Roman Paulus z Hotelu Raddison Blu Alcron, Ondřej Slanina z Chateau st. Havel, Filip Vobořil ze Žofín Garden, Tomáš Kalina a další. Japonskou polévku připraví restaurace Umami. Na správnou nutriční hodnotu a složení jednotlivých polévek dohlíží dietoložka Kateřina Cajthamlová. Z Polívkové smršti se zkrátka stává fenomén, který spojuje lidi dobrým jídlem a dobrým skutkem. A jak můžete pomoci vy? Přijďte si dát polévku, na stánku si můžete zakoupit tašku s příběhy klientů nebo pošlete DMS za 30 Kč ve tvaru DMS CHUTKZIVOTU na tel. číslo 87 777. Více najdete na www.polivkovasmrst.cz a na www.ergoaktiv.cz