velikost písma malá střední velká
Inspirace
Španělské tapas i u násNový obchod se španělskými delikatesami
Autor: RedakceKdo patří k milovníkům poctivých a vysoce kvalitních steaků a pestré jihoamerické kuchyni, tomu určitě název El Barrio není neznámým pojmem. Restaurace El Barrio byla otevřena v roce 2007 v Praze a od té doby si vybudovala velmi silnou základnu pravidelných návštěvníků. Ti, kdo někdy nahlédli do menu El Barria však vědí, že nejen steaky uspokojí chuťové buňky zákazníků. Také ryby, těstoviny nebo saláty jsou připraveny pro ty, kdo zrovna nemají apetit na šťavnatý steak. A to vše dostalo od ledna 2015 úplně nový rozměr díky rozšířeným prostorám a nabídce španělských delikates v sekci Delicatessen. „Zákazníci si mohou zakoupit vysoce kvalitní steakové maso z Jižní Ameriky také domů. Samozřejmě pak nabízíme i pestrou škálu omáček, vlastní chlazené těstoviny nebo grilovací klobásy," láká Jiří Mach, jeden ze spolumajitelů El Barria. „Součástí obchodu je bistro a pekárna, kde vyrábíme a pečeme vlastní pečivo jako ciabatty, baquette, burger housky nebo chleby," uzavírá Jan Mach. Pečivo je určeno pro použití jak v restauraci, tak pro prodej v obchodě. V bistru se můžete najíst v průběhu celého dne, tedy lze nastartovat den dokonalou snídaní, vychutnat polední menu s kolegy a přáteli a stálý jídelní lístek, který má čtyři sekce - gril, burger, paella a ryba, plus speciální dočasnou nabídku. Tu jistě ocení zákazníci nejen přes den, ale i k večernímu posezení pro ty, kdo skutečně milují jídlo. Obchod s bistrem je ideálním tapas barem pro ochutnávky a snoubení s vynikajícími víny. Více na www.elbarrio.cz