velikost písma malá střední velká
Překvapení na cestách
PŘEDVÁNOČNÍ POZVÁNÍŠéfkuchař Ondřej Slanina zve na výlov rybníka
Autor: RedakceNovogotický zámek Chateau St. Havel, ležící uprostřed anglického parku v Praze 4, se po náročné rekonstrukci proměnil v romantický hotel s vyhlášenou kuchyní. Šéfkuchař Ondra Slanina se snaží z každého oběda, z každé večeře udělat opravdu nevšední zážitek. Tentokrát ale všechny srdečně zve na celý den spojený s výlovem zámeckého rybníku a bohatým doprovodným programem. Zapište si do diářů: sobota 25. 11. 2017 a klidně přijďte už ráno v devět!
Vánoční atmosféra na zámku Chateau St. Havel je vyhlášená. Letos tedy začne už o posledním listopadovém víkendu, při sobotním výlovu zámeckého rybníka. Samozřejmě, že se gurmáni mohou těšit na řadu rybích specialit, které si pro ně šéfkuchař Ondra Slanina nachystá.
Kromě toho bude k vidění tradiční rybářské řemeslo při výlovu jednoho z idylických zámeckých rybníků, otevře se vánoční jarmark, kde nebudou chybět ani vyhledávané ručně vyrobené adventní věnce, pro malé kutily je nachystaná dětská tvořivá dílna. Vrcholem programu ale určitě bude rozsvícení vánočního stromu v 16 hodin na nádvoří hotelu.
Vánoční nálada může letos pro vás a vaše nejmilejší začít už týden před adventem výlovem rybníka na Chateau St. Havel. Stačí přijmout pozvání šéfkuchaře Ondry Slaniny a vydat se do Prahy 4, Před nádražím 1/6.