velikost písma malá střední velká
Cestování a Tipy
Přijďte k Andělu na polévkuPolívková smršť je opět tu!
Autor: RedakceŠkoda nejíst dobře!
Polívková smršť na Andělu (nejen) s Martinem Škodou
Již počtvrté bude pěší zóna na Andělu patřit předním českým kuchařům, výborným polévkám
a dobré věci!
Přijďte se podívat 10. - 13. října 2016
a ochutnejte polévky od:
v pondělí 10.10. od Romana Pauluse
z Radisson Blu Alcron,
v úterý 11.10. food blogerky a moderátorky Koko alias Veroniky Kokešové,
ve středu 12.10. od Marka Fichtnera
z hotelu Augustin (Master Chef),
ve čtvrtek 13.10. od Patrika Šándora z Umami Sushi.
Koupí polévky si nejen pochutnáte, ale i přispějete lidem po cévních a mozkových příhodách, kteří si rehabilitaci v centru ERGO Aktiv nemohou spolufinancovat sami.
A proč je škoda nejíst dobře? To vám vysvětlí patron letošní Smršti - mladý a nadšený kuchař Martin Škoda. Přijďte a vyhrajte jeho novou kuchařku Škoda nevařit 2.
Z Polívkové smršti se stal fenomén, který spojuje lidi dobrým jídlem a dobrým skutkem. Smršť dokonce získala 1. místo Fóra dárců v kategorii Veřejná sbírka 2015.
Jak můžete pomoci vy?
Přijďte si dát některou ze skvělých polévek, na stánku si kupte plátěnou tašku s příběhy klientů ERGO Aktiv nebo pošlete DMS za 30 Kč ve tvaru DMS CHUTKZIVOTU
na tel. číslo 87 777.
Více najdete na www.polivkovasmrst.cz a na www.ergoaktiv.cz