velikost písma malá střední velká
Fotosoutěže s Překvapením
VyhlášeníSmackerománie
Autor: Redakce
Soutěž se Smacker za 100 000 Kč!
V časopise Překvapení najdete od dubna do června celkem šest soutěží o kuchyňské výrobky za 60 000 Kč!
Dalších 40 000 Kč čekají na nejlepší kuchařinky a kuchaře!
Už jste vyzkoušeli Smacker,
potravinu na bázi čisté vaječné bílkoviny, z kterého se dá připravit spousta chutných mňamek a ještě navíc nepřibere?
Novinka Smacker v různých příchutích, kterou vymysleli čeští vědci, je k dostání v síti prodejen Tesco a v prodejnách zdravé výživy.
Receptů na ochucení a přípravu základního produktu je spousta a my dáváme šanci i všem čtenářům Překvapení, aby se pochlubili se svým receptem, ve které bude hrát Smacker hlavní roli.
Proč je chytré jíst Smacker?
- Smacker je nízkoenergetická, z vaječného bílku vyrobená potravina (obsah bílkovin až 84%!)
- Neobsahuje cukry, tuky ani cholesterol
- Navodí pocit dlouhodobé sytosti
- Je vhodný pro zdravý životní styl
- Je vhodný pro diabetiky
- Pomáhá výrazně při hubnutí!
Pravidla FOTOSOUTĚŽE:
- Pošlete nám fotku pokrmu, který jste sami připravili ze Smacker plátků anebo špaget a k tomu přidejte i svůj recept.
- Autoři 20 nejlepších receptů vyhrají 2 000 Kč
POSTUP ve fotosoutěži Smackerománie KROK ZA KROKEM:
- Zakupte si výrobek Smacker Protein Steak, Dessert, nebo Štíhlé nudle
(Tesco, prodejny zdravé výživy).
Na výběr máte čtyři možnosti:
1) Smacker Štíhlé nudle
2) Smacker Protein Steak s hlívou ústřičnou
3) Smacker Protein Dessert s meruňkami
4) Smacker Protein Steak klasický s hovězím aroma
- Připravte dle svých možností a fantazie libovolný pokrm naslano či nasladko.
- Při přípravě pokrmů se fantazii meze nekladou. Jelikož se jedná o produkt zdravé výživy, zvažte při přípravě používání méně zdravých surovin, např. sádlo, umělá ochucovadla, kečup.
- Držte se zásady, že čím jednodušší, tím lepší. Jinými slovy čím méně ingrediencí smícháte, tím více vynikne chuť té jedné, pravé
- Jídlo pečlivě naaranžujte na talíř a vyfotografujte. Pozor! Nezapomeňte, že správný strávník „jí i očima", takže hodnotíme i aranž a barvy jídla a oblohy na talíři.
- Fotografii jídla ve formátu JPG a podrobný pracovní postup (recept) nám zašlete mailem do 26. května 2011 pomocí přihlašovacího formuláře:
- Do soutěže budou zařazeny všechny kvalitní fotografie pokrmů ze Smackeru, které budou doplněny písemným podrobným pracovním postupem
- Jména vítězů najdete v Překvapení č. 26 (27. června 2011)
- Fotky receptů budou umístěny pro inspiraci ostatních čtenářů v galerii na www.prekvapeni.cz
Pro inspiraci se podívejte na recepty www.smacker.cz