Překvapení.cz


  • Hry a soutěže
  • Křížovkářský slovník
  • Soutěžní kupon

titulní stránka


Hlavní navigace

  • Magazín
  • Diskuze
  • Dotazy
  • Předplatné
  • Kontakty
  • Překvapení!
  • Recepty
  • Rozhovory
  • Pozvánky
  • Tipy
  • Rádce
  • Inspirace
  • Příběhy
  • Akce
  • Zajímavosti

Jste zde: Úvodní stránka › Recepty > Kapr pečený v pivu

velikost písma malá střední velká

Recepty

Ryby

Kapr pečený v pivu

Autor: Redakce
foto recept

1 kaprfoto recept

200 g másla

500 ml piva 12°

hladká mouka

3 stroužky česneku

sladká mletá paprika

sůl

Kapra vykuchejte a naporcujte. Každou porci potřete česnekem rozetřeným se solí. Mouku dobře promíchejte s mletou paprikou a obalte v ní jednotlivé kousky masa. Pekáček vytřete máslem, naskládejte do něj porce ryby kůží nahoru, poklaďte je hojně plátky másla a vše zalijte pivem. Vložte do trouby vyhřáté na 200°C, po chvíli teplotu snižte na 180 °C a kapra upečte doměkka. Podávejte s pečenými bramborami a čerstvým salátem.

 


Foto: Jiří Poláček

Foodstyling: Blanka Poláčková

Připravila: Markéta Ovsíková

 

poslat článek tisknout

Poslat článek na email



* pole s červeným zvýrazněním jsou povinná


Přihlášení

 
Zapomenuté heslo Nová registrace


Aktuální výhry

2x audiokniha + kniha: Povídky jedna báseň + Až na kraj světa

2x 2 knihy: Svěřený čas + Tíha viny

přehled výher



PŘEDPLATNÉ

Vyberte si jednu z mnoha
variant předplatného,
která bude vyhovovat právě vám.
Stačí pár kliknutí

prekvapeni+darky-300x300 25304



ČTENÁŘSKÉ PŘÍBĚHY

Nabídka témat pro inspiraci
jaké příběhy bychom rádi uveřejnili


retrofoto




Další časopisy nakladatelství Sanoma Magazines Praha, s. r. o.

  • Magazín
  • Diskuze
  • Dotazy
  • Předplatné
vlm
  • O společnosti
  • Portfolio
  • Kariéra
  • Kontakt
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné smluvní podmínky
  • Cookies
  • Zpracování dat
  • Kontaktní místo DSA Překvapení
  • Zpráva o moderaci obsahu dle DSA
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s. 2018. Autorská práva vykonává vydavatel. Jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem (mechanickým nebo elektronickým) i v jiném než českém jazyce bez písemného svolení vydavatele je zakázáno. ISSN: 1805-9465. Created by Sabre s.r.o.