Překvapení.cz


  • Hry a soutěže
  • Křížovkářský slovník
  • Soutěžní kupon

p28 24939


Hlavní navigace

  • Magazín
  • Diskuze
  • Dotazy
  • Předplatné
  • Kontakty
  • Překvapení!
  • Recepty
  • Rozhovory
  • Pozvánky
  • Tipy
  • Rádce
  • Inspirace
  • Příběhy
  • Akce
  • Zajímavosti

Jste zde: Úvodní stránka › Recepty > Hlemýždi

velikost písma malá střední velká

Recepty

Cukroví

Hlemýždi

Autor: Redakce

200 g moučkového cukru foto recept

200 g sušeného mléka

25 g rozehřátého ztuženého tuku

1 lžíce medu

pár kapek mandlové esence

1 lžička kakaa

potravinářská barva

čokoládová poleva

Prosejte do misky moučkový cukr, přidejte sušeného mléko a promíchejte. Pak přidejte rozehřátý ztužený tuk, lžíci medu, pár kapek mandlové esence a zpracujte na vláčnou tvárnou, ale tuhou hmotu. Do části hmoty zapracujte lžičku kakaa. Část přibarvěte potravinářskou barvou. Vytvarujte z barevné hmoty tělíčka, z kakaové ulity, slepte je k sobě kapkou čokoládové polevy a nechte zaschnout.

 

Foto: Jiří Poláček

Foodstyling: Blanka Poláčková

Připravila: Markéta Ovsíková

 

 

poslat článek tisknout

Poslat článek na email



* pole s červeným zvýrazněním jsou povinná


Přihlášení

 
Zapomenuté heslo Nová registrace


Aktuální výhry

2x audiokniha + kniha: Povídky jedna báseň + Až na kraj světa

2x 2 knihy: Svěřený čas + Tíha viny

přehled výher



PŘEDPLATNÉ

Vyberte si jednu z mnoha
variant předplatného,
která bude vyhovovat právě vám.
Stačí pár kliknutí

prekvapeni+darky-300x300 25304



ČTENÁŘSKÉ PŘÍBĚHY

Nabídka témat pro inspiraci
jaké příběhy bychom rádi uveřejnili


retrofoto




Další časopisy nakladatelství Sanoma Magazines Praha, s. r. o.

  • Magazín
  • Diskuze
  • Dotazy
  • Předplatné
vlm
  • O společnosti
  • Portfolio
  • Kariéra
  • Kontakt
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné smluvní podmínky
  • Cookies
  • Zpracování dat
  • Kontaktní místo DSA Překvapení
  • Zpráva o moderaci obsahu dle DSA
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s. 2018. Autorská práva vykonává vydavatel. Jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem (mechanickým nebo elektronickým) i v jiném než českém jazyce bez písemného svolení vydavatele je zakázáno. ISSN: 1805-9465. Created by Sabre s.r.o.