velikost písma malá střední velká
Diskuze
Redakce
Zde pokládejte redakci dotazy. Doporučujeme před položením dotazu navštívit rubriku Vaše časté dotazy. Na mnoho dotazů totiž již odpověď existuje. Ptát se na stejnou věc, jako tazatel před vámi nemá smysl. Podívejte se proto na několik posledních příspěvků, zda již někdo neměl stejný dotaz.
Dobrý den.
Dnes jsem na titulní stránce webové adresy překvapení klikla na odkaz pro fotosoutěž Jaký pán, takový pes a vyplnila jsem formulář. Když jsem formulář odeslala, tak se mi na obrazovce objevilo Poděkování 1 a pod tím bylo napsané: Děkujeme za přihlášení do fotosoutěže Proměna. Vím, že na proměnu jsou u Vás také formuláře, ale já jsem to posílala správně, tak nevím kde je chyba. Nemohli byste mi napsat, jestli Vám můj formulář s mým pejskem Hugem došel? Děkuji za odpověď. Štolpová
Asi mám stejný problém, také jsem se snažila koupit časopis i s luštěním pro vnučku, ale na několika místech /nejen v našem malém městě/ mi řekli, že je nedostali. Jak mohu tuto přílohu zakoupit. (Zkoušela jsem to i v Plzni při své návštěvě krajského města, i v supermarektu Kaufland/.
V Hloubětíně a na Sokolovské ulici mě řekli,že překvapení s přílohou nevyšlo.
A nyní čtu že si přílohu čtenáři chválí,mrzí mě to, Szanyová
Chtěla bych se zeptat, jak je možné, že když jsem odesílala před chvílí soutěžní kupon 14/2010, tak při vyplňování mi to neustále hlásilo, že je špatně zadané číslo stránky. Přitom jsem to několikrát kontrolovala a čísla stránek byly dobře. Ještě se mi to nestalo.
Děkuji za odpověď
DOBRÝ DEN CHCI VÁM MOC PODĚKOVAT ZA VYDÁNÍ HÁDANEK A KVÍZU PRO DĚTI.POTĚŠILO TO NEJEN MNĚ ALE HLAVNĚ MOJÍ DCERU KTERÁ SE HNED DO HÁDANEK PUSTILA.
Mám předplatné časopisu Překvapení.Vpondělí 12,dubna má vyjít Sborník hádanek v balíčku s Překvapením v ceně 39kč.Není možné pro předplatitele zakoupit tento Sborník hádanek zvlášť?Nechce se mi vydávat peníze za nový časopis,když mi jeden příjde do schránky.Prosím zamyslete se nad tím.Děkuji
Velká pochvala za webové stránky, jsou přehlednější, super barevně řešené, zasloužíte jedničku s hvězdičkou!!!!!!!!!!!!
Napsál jsem do soutěžního kuponu špatné číslo časopisu,místo 14 jsem napsál 13.Musím kupon napsát znovu? Děkují za odpověď.
Jsem dlohodobá předplatitelka Překvapení, takže ho mám každé pondělí v poštovní schránce. Ráda bych ovšem získala sborník malovaných kvízů a hádanek pro děti. Existuje jiný způsob získání než ten, že si musím koupit ještě jeden výtisk Překvapení s touto přílohou?
Děkuji za odpověď Veselá
měli by jste zrušit výhry u luštění online vůbec se mi nelíbí když i tady žádají o radu jak to vyšlo,jen aby mohli poslat správnou odpověď,já myslím že to bylo přidané pro ty co chtějí luštit a ne vyhrávat s cizí pomocí a ani si časopis nekoupí,to je dost ubohé,a být vámi tak bych vyřazoval veškeré rady co napovídají celé luštění já myslím že je to hlavně o tom aby se každý pobavil a ne aby za každou cenu vyhrál i podvodem,vždyť nemusí poslat celé luštění,odebírám váš časopis od začátku pravidelně,odesílám luštění online ale nikdy jsem se nesnížil k tomu aby za mě luštil druhý,když se na to podívám,tak si stačí projít nápovědy a nemusím kupovat časopis.S pozdravem váš věrný čtenář a luštitel ,to hlavně,jinak jste fajn,luštím s manželkou,ale převážně já,ať se vám daří tak jako doposud J.B.
DOBRÝ DEN V KAŽDÉM ČÍSLE MÁTE FOTECKY OD CTENARU ZA HONORARE 350 KC,TAKE JA BYCH RADA POSLALA NEJAKOU FOTKU ALE NEVIM KOMU A KAM?DEKUJI ZA ODPOVED.LENKA
Dobrý den přeji! Ráda bych se zeptala, proč nezveřejňujete recepty z časopisu Překvapení zde na webu - třeba se zpožděním ? Předem děkuji za odpověď. Hanka R.
dobrý den,prosím o radu,jak na registraci změnit tel.číslo,do formuláře jsem zadala již nové ale při registraci mi naskočilo opět staré tel.číslo,děkuji fílova
Chtěla bych se zeptat,do kdy mohu posílat staré fotografie do této soutěže.Děkuji Novotná
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda tajenka ze strany 26 není špatně zadaná.V druhém dílu tajenky se mi nedaří poskládat rozumné slovo.Děkuji s pozdravem Jarka
Chtěla bych vědět zda psát křížovky s háčky a čárkami slyšela jsem že se mají psát bez čárek a háčků.Děkuji.V:R
Vážená redakce,
děkuji za zaslání upřesněného receptu na velikonoční věnec.
Hned jsem si jej ofotila.
Vážím si Vašeho přístupu ke čtenáři.
Přeji Vám všem pěkné Velikonoce a pěknou a veselou pomlázku.
Díky a s pozdravem Mikysková
Ráda bych prostřednictvím internetu odeslala naskenované fotografie do rubriky "Retro", kterou velmi ráda sleduji. Vracíme se tím do dob dávno minulých..
Prosím o odpověď, zda tímto způsobem odeslat obrázky je možné.
S pozdravem Dagmar
Běžně řeším sudoku i z jiných časopisů.Není náhodou v zadání chyba?Díky,omlouvám se,pokud zdržuji.Věra Kolouchová
Odeslal jsem dnes 2x SMS LUSTITELSKA POMLAZKA na č. 9001207 a dostal jse odpověď, že to není správné. Jsem Váš dlouholetý luštitel (10 let) a nevynechal jsem
ani jedno číslo. Děkuji za zprávu.
Přeji všem v redakci krááásné a veselé Velikonoce,spoustu sluníčka, radost, smích a
malovaná vajíčka. Marie Foltysová
Dík za to že jste a že děláte to, co děláte.
když už sem křížovky na internetu poslala ale nedala sem do závorky číslo výhry?co s tím?
Vážená redakce můžete mě napsat jakou formou se losují výhry? Protože za osm let věrnosti ,tomuto krásnému časopisu,sem nikdy nic nevyhrál.Děkuji za odpověď.
Vážená redakce,chtěla bych Vám moc poděkovat,že jsem se mohla zúčastnit Vaši proměny.Byl to pro mě skvělý zážitek.Celému týmu patří mé velké díky,zejména pak paní Katce,která mě skvěla poradila s oblékáním.
Přeji všem příjemné jaro a spousty spokojených čtenářů.
Dobrý den,
právě jsem odeslal přes internet tajenky z čísla 13, ale teď si nejsem jistý, zda jsem tam neuvedl, že je to číslo 12. Nevím tedy, zda mám kupon napsat a poslat znovu.
S přáním krásného dne Bielko
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat na jakou adresu se dají zasílat fotografie, které s domácími mazlíky otiskujete v překvapení.. děkuji za odpověď.
vážená redakce děkuji za zaslané pantofle,dostala jsem je vpořádku fojtikova
Pro informaci.....inzerce ........v Překvapení č.47 z 16.11.2009, str.49.
Jsem dlouholetý a stálý luštitel křížovek.Vzhledem k tomu,že jsem nic nikdy nevyhrála,přestala jsem vypisovat možnosti výhry.Je to chyba,a kdyby se přeci náhodou usmálo štěstí,tak bych měla přesto možnost výhry ?Děkuji za odpověď - Eva Smržová
Prosím o sdělení, kde je chyba. Byla jsem zvyklá pohybovat se po stránkách klávesovými zkratkami, hlavně šipka a Page Up,Down dolů a nahoru po stránce. Po instalaci Vaší nové verze mi již šipky nefungují, musím se pohybovat myší podél stránky (je to pomalejší). U jiných aplikací mi klávesy fungují. Mám 2 PC, problém je u obou. Děkuji za odpověď.
Dobrý den,
před časem, bohužel již nevím v kterém čísle, jsem vyluštila křížovku a kupon dle zadání zaslala firmě Beck reisen. Zhruba před měsícem jsem dostala oznámení, že jsem vyhrála zájezd do Egypta s přihláškou na akci, kde mi bude výhra předána (podotýkám, že ve vesnici kde bydlím toto oznámení dostala cca 1/3 obyvatel, z toho někteří již jsou několik let po smrti). Zúčastnila jsem se 23.3. akce, na niž nás svezl autobus. Přítomno bylo 19 lidí, kteří všichni vyhráli. Po zhruba 4 hodinovém vymývání mozků, co vše firma dělá a to téměř zadarmo, jsem se dozvěděla, že výhra je pro dvě osoby, při čemž ta druhá osoba zaplatí cca 30000,- . Pokud si druhou osobu neseženu tak nikam nejedu a i já bych výhru něměla zcela zdarma, musela bych zaplatit kolem 6000,- (delegát,vízum,letištní poplatky,palivový příplatek). Je mi líto, že jsem křížovku luštila, protože jednání firmy Beck se mi zdá nesolidní.Pokud něco vyhraju tak bez dalších podmínek a příplatků. Již jsem od vás vyhrála sadu nádobí a dostala jsem ho celé zdarma a třeba jsem nemusela doplácet pokličky, vše bylo OK. Prosím aby jste příště popřemýšleli o tom, komu křížovku v časopise zadáte. Myslím, že ten zájezd vyhrálo půl republiky, a myslím, že mnoho jich je zklamáno a cítí se podvedeno tak jako já (všechny doklady jsem si okopírovala).
Přeji vám hodně úspěchů, ani tato zkušenost mě od luštění neodradila.
S pozdravem
Heřmánková Jana
Dobrý den,
v prosinci jsem objednávala pro maminku k vánocům předplatné Překvapení. Certifikát došel vpořádku a šálka za objednání pro mě je krásná.
U šálky byl i lístek, na kterém děkujete za zájem o váš časopis a kde jste mi také pogratulovali k získání předplatného Dům a zahrada ZDARMA. Byla jsem mile překvapena a na časopis se těším, ale zatím mi nepřišlo ani jedno číslo. Kde je chyba?
Předem děkuji za odpověď.
Krásný sluníčkový den
Veronika Brodská
Vážená redakce,
v Překvapení č. 12 na straně 27 jsem si se zájmem přečetla recept na kynutý velikonoční věnec. Ale: zarazil mne výraz "balíček korunního cukru krupice" - bez udání dkg. Nevím jaký cukr je na mysli. Též dále v textu je napsáno, že mouku prosijeme do mísy a důkladně promícháme s droždím. Ale to droždí není uvedeno v rozpočtu, kolik je ho potřeba. Jinak snad by to bylo dobré.
Prosím o doplnění. Pro začátečnice by to mohl být problém.
Děkuji za sebe i druhé.
S pozdravem Mikysková
Omlouvám se,ale dnes jsem 2x odeslal soutěžní kupon Překvapení č.12,protože mi nedošlo oznámení o doručení,došlo později.Prosím o vymazání jednoho kuponu,děkuji..
Dobrý den,
při odesílání soutěžního kuponu č. 11 se mi "bloknul" počítač. Po restartu jsem kupon poslala znovu a dnes jsem v poště měla 2x potvrzení o přijetí sout. kuponu 11. Prosím, zkontrolujte to a pokud je tam opravdu 2x, tak jeden vymažte. Děkuji. Žichovská Zd.
DOBRÝ DEN UDĚLALI JSTE MI VELIKÁNSKOU RADOST S BALÍČKEM S DÁRKEM. MÁM DOMA ČERVENÉ I MODRÉ PANTOFLE A JSOU BEZVA. A TAKÉ MUSÍM POCHVÁLIT PŘEKVAPENÍ NA CESTÁCH PLNO ZAJÍMAVOSTÍ A TYPŮ NA CESTOVÁNÍ PARÁDA DÍKY MOC . JOSEFČUKOVÁ LENKA
Děkuji za fundovanou odpověď a uznávám, že mnou použitá slova "klamavá reklama" v případě "akce pantofle" byla nepatřičná i když poměr 4 : 1 u této akce nebyl optimální. I já opětuji Vaše přání - hezké jarní dny a hodně originálních nápadů přeje OK.
Dobrý den, v pokynech, jak zadat internetem tajenky do kuponu je uvedeno: Do kolonky Číslo časopisu zvolte 1/2010 - bohužel na výběr je pouze 10/2010 - a tak jsem tajenky zadala tam . je to OK? Díky za zprávu. E.Trechová
Přeji hezký den,
teprve nyní se dostávám k počítači, abych Vám mohla napsat, že jsem další "postižená", která si koupila Překvapení v balíčku s vadnými pantoflemi. Hodila jsem je rovnou do koše. Vězela v nich pěkná díra a avizovaná velikost je trošku menších rozměrů, než běžně u velikosti 38/39 bývá.
Ještě, že samotný časopis Překvapení a luštění křížovek mi hned dalo zapomenout na zbytečně vyhozené penízky.
Myslím, že ti, co nesehnali balíček s pantoflemi, nemusí vůbec hořekovat, o nic nepřišli.
Zdeňka
Dobrý den,
už druhé číslo se mi po zadání první křížovky nezobrazí tlačítko odeslat.Neníte náhodou proč?
Moc děkuju za pomoc
Děkuji za Vaši účelovou odpověď. Můj dotaz ze 17.03 ID 56004 nebyl pochopen, aproto jsem ještě týž den poslal připomínku, která velmi brzo byla webmasterem odstraněna. Trvám na svém výroku, že reklama byla klamavá, protože na cca 20 000 prodejních míst bylo dodáno .....X výtisků (celkový náklad neznám - je obrovský) a tomu neodpovídal počet balíčků. Tak se stalo, že samotný časopis č. 11 v současné době není problém zakoupit (pantofle ale nikoliv). Paní Marcelu ubezpečuji, že ani nešílím a ani nemám v úmyslu napadat redakci, ale usiluji o korektnost. OK.
Lidi, co šílíte kvůli nějakým pantoflím za 45 Kč? Copak na tom stojí svět, jestli jsou nebo nejsou pro předplatitele, jestli je seženete nebo neseženete v balíčku v celé republice? A napadat kvůli tomu redakci, to už je opravdu k nevíře. A ještě se pídit po nějakých procentech - to snad ne. My jako předplatitelé máme zase jiné výhody - nižší cena za každý výtisk a občas máme dáreček přibalený taky. Buďme rádi, že už začíná jaro a těšme se ze života - třeba i bez pantoflí :-)))). Renata
V časopise č.10 byla prezentována "Akce Pantofle" .. Překvapení č. 11 si můžete koupit v balíčku s krásnými pantofli jen za 45 Kč. Jsem předplatitelem a protože jsem chtěl pantofle získat, rozhodl jsem se, že si časopis č.11 znovu koupím. V prodejně jsem neuspěl, mohl jsem si č. 11 sice koupit, ale již bez balíčku. A tak se ptám, jaké bylo % zastoupení u č. 11 s balíčkem a bez balíčku? A protože balíček nebyl u každého č. 11 má "Akce Pantofle" charakter klamavé reklamy a protože moje kritika je nežádoucí, můj příspěvek asi brzo zmizí, jako se to již jednou stalo. Děkuji OK.
dobrý den,chtěla jsem se optat jak je možné že nikde nebyl časpois číslo 11 inzerovaný s pantoflema?chtěla jsem si je koupit a prostě časopis a pantofle nebyl, prý vůbec s pantoflema nic nepřišlo,tak jak je to tedy možné??nejprve reklama jak hrom a pak nic,a to jsem scháněla i v okresním městě,v Jablonci nad Nisou s pozdravem věrná čtenářka a luštitelka Renata K.
milá redakce myslím, že jste nepochopili otázku p.ing.Kopse - papuče a předplatitelé asi jde předplatitelům o možnost,ak samozřejmě s připlacením ,dárek získat i když jak čtu není o co stát holt se do dárků dostaly (cena tomu odpovídá) nekvalitní věci
Váš časopis si pravidelě kupuji od boby co začal vycházet, ale bohužel jsem ještě neměla štěstí vyhrát.
Ráda kupuji "překvápko" proto vítám občasné dárečky ale tentokrát jsem zklamaná papučky mají na jedné nepřišitou podrážku na patě a druhá "palec venku". Smůla .
Dobrý den.Mám otazku.Nechtěl se mi odeslat kupon,tak jsem to párkrát zkoušel a po asi 4té se odeslal.Jenže,když jsem otevřel email,doporučenka tam byla 4krát.Je to velký problém?Vím,že se může odeslat jen jeden kupon.Děkuji
Přeji hezký den a mám tuto připomínku. Jsem předplatitelem a tudíž nemám možnost kopupit si časopis s dárkem. Doporučuji redakce vymyslet postup, při kterém by i předplatitelé měli možnost tento dárek získat (konkretně papuče). Děkuji - ing. Ota Kopsa.
Dobrý den!Při vyplňování soutěžního kuponu nad 10řádků křížovek se mě dole pod kuponem ztratí "ODESLAT"a nemůžu jej odeslat,takže nemůžu vyplnit celý kupon z vyluštěnýma křížovkama,vždy musím něco vypustit.Proč je to tak a kde je chyba.Dřívější kupon se mě zdál lepší.