velikost písma malá střední velká
Diskuze
Redakce
Zde pokládejte redakci dotazy. Doporučujeme před položením dotazu navštívit rubriku Vaše časté dotazy. Na mnoho dotazů totiž již odpověď existuje. Ptát se na stejnou věc, jako tazatel před vámi nemá smysl. Podívejte se proto na několik posledních příspěvků, zda již někdo neměl stejný dotaz.
Zpět na výpis nadřazených témat Zpět na výpis všech příspěvků Registrujte se
Dobrý den .mám k Vám prosbu dnes jsem opět obdržela překvapení,které mělo přijít v pondělí,ale to jsem ráda protože už ho delší dobu chodím kupovat protože nepříjde vůvec,ještě mám předplacenou Chvilku a tv expres a to mě nosí služba s rano s novinami,nevím komu platí redakce překvapení,ale nešlo by to také zařídit.jinak musím odhlásit a chodit ho kupovat,opět nemáme doručovatelku,moc děkuji Vacková
Já mám ještě předplacen Týdeník televize a ta má tarif D+1, čili mě chodí pravidelně v den vydání tj. úterý. Překvapení jeden týden v pondělí druhý týden v úterý. A to až po klidné domluvě s poštou, dřív se občas stalo, že jsem ho nedostal vůbec a musel jsem to urgovat.
Vydavatelství VLM má smlouvu o doručování s poštou. Někde to funguje, jinde ne. Záleží na lidech na poště, na doručovatelce. Redakce nemá žádnou možnost ovlivnit ani poštu, ani doručovatelku. Všechny reklamace a připomínky k předplatnému prosíme směřujte sem: reklamace@mojepredplatne.cz