velikost písma malá střední velká
Diskuze
Redakce
Zde pokládejte redakci dotazy. Doporučujeme před položením dotazu navštívit rubriku Vaše časté dotazy. Na mnoho dotazů totiž již odpověď existuje. Ptát se na stejnou věc, jako tazatel před vámi nemá smysl. Podívejte se proto na několik posledních příspěvků, zda již někdo neměl stejný dotaz.
Zpět na výpis nadřazených témat Zpět na výpis všech příspěvků Registrujte se
Dodrý den četla jsem váš članek radost z výhry.Nevěřím že jsi výherci nechtějí vyzvednou výhry.Teď jsi budu stěžovat na česku poštu čekala jsem letost na balíček od kamarádky opravdu jsem byla doma nezazvonili ani nedali lístek do schránky a jak já mám potom vědět že mám balíček na poště.Před několika léty jsem odbírala překvapení a časopis dávali sousedce do schránky že to je velmi dobrá sousedka tak mi ten časopis dávala když to hodili někomu jiné mu tak jsem ten časopis neměla a já volala jsem že mě nedošel časopis tak jsem to potom přestala odbírat a taky mě házeli cizí poštu do schránky kdo už tám dávno nebydlel nenechala jsem to tak kdy mě opět v jeden den přšel cizí dopis a sousedka mě dala časopis tak jsem hned šla na poštu si zavedoucí stěžovat aby se doručovatelky na učily číst.Opravdu česka pošta nedává lístky že mate na poště nějakou zásilku.Už jsem se setkala více lidmi že jsi na poštu srěžují.Bydlím v ostravě v paneláku co má patnáct poschodí.Vaculová
Je to těžké a je to o lidech. Někdo má svou práci rád a dělá ji se vší pozorností a co nejlépe. Někdo to trochu šidí a jinému je to prostě fuk. Na poště jistě pracují všechny tři typy... Sdělení redakce bylo doporučení, že pokud se nalezenete v seznamu výherců a do dvou týdnů výhra není doručena, doporučujeme kontaktovat redakci pomocí emailu a ověřit si stav. Může to být chyba pošty, ale také to může být i zdržení na naší straně. Někdy ještě výhra není skladem, tak se čeká déle. Za dotaz ale nic nedáte :)