velikost písma malá střední velká
Diskuze
Recepty
V tomto fóru si můžete povídat o vaření. Potřebuje inspiraci na nedělní oběd? Nevíte, jak se dělá správná svíčková? Zeptejte se zkušenějších... Vkládat nové recepty je vhodnější do rubriky "Vaše příspěvky - Recepty", kam lze vložit text receptu, případně i fotografie.
Zpět na výpis nadřazených témat Zpět na výpis všech příspěvků Registrujte se
Potřebuji poradit. Každý rok dělám pro svoje děti pod stromeček utopence/5l/. Letos jsem je udělala také, ale jedna lahev mě zkvasila. Vše jsem dělala stejně, láku jsem měla dost na 5 lahví, tudíž jsem ho nevařila dvakrát. Přesto mě ta jedna lahev vykvasila a já jsem bezradná proč?
Máte někdo také takovou zkušenost? Nevím co jsem udělala špatně, ale už to nechci znovu zažít. Děkuji za Vaše názory a poznatky. Irena
Je mi líto ikdyž odpovídám.fakt nevím.Utopenci dělám jen pro sebe přítelkyně je nechce ale nikdy se mi nic takového nestalo.ale je pravda že dělám množství které rychle zkonzumuji.Kdyby jste chtěla můj vyzkoušený recept tak se ještě ozvěte.
Dobrý den, jednou se mi to také stalo, ale je to už hodně let a také jsem sháněla info, co jsem udělala špatně. Buď "jetý jeden ze špekáčků" A nebo nějaká špína ve sklenici. Protože pokud jste měla nálev na několik sklenic a ostatní bylo OK, nemůže to být v nálevu. Tedy snad jen tohle, takovou radu dostala já. Ať se příště daří.Zdravím