velikost písma malá střední velká
Diskuze
Recepty
V tomto fóru si můžete povídat o vaření. Potřebuje inspiraci na nedělní oběd? Nevíte, jak se dělá správná svíčková? Zeptejte se zkušenějších... Vkládat nové recepty je vhodnější do rubriky "Vaše příspěvky - Recepty", kam lze vložit text receptu, případně i fotografie.
Zpět na výpis nadřazených témat Zpět na výpis všech příspěvků Registrujte se
Koupili jsme silikonovou formu na bábovku,která se prý nemusí vymazávat! Upekla se pěkně, jenže nešla vyklopit a přetrhla se. Poraďte jak s ní manipulovat aby se vše podařilo.
Taky jsem jí měla- ale dala jsem ji pryč- musí se upečené nechat trochu vychladnout a opatrně vyklopit-mně vadilo to, že byla taková " pohyblivá" a špatně se s ní pracovalo. Teď mám teflonovou klasiku a jsme moc spokojená
nevím kde je chyba.Mám mufiny a taky nejdou ven.takže u vás to asi není.
Hezký nový rok.Moc prosím.dostal jsem kefírovou tibetskou houbu.Dělá z normálního mléka kefír.Supr paráda.Chtěl bych se zeptat zda některá z vás šikulek neví jestli ho mohu použít do receptu s jogurtem.Mám jogurtovou kuchařku.A když ne jaký je rozdíl.Ale prosím nepište recept na kefírovou buchtu.to mám.Moc díky.Michal.
Po upečení ji nechávám úplně vystydnout a pak vyklápím. Chce to mít trpělivost a vyčkat, až vystydne.
já ji vymažu jako všechny posypu pol moukou a pak hned hodně teplou vysypu,a vžy je dobrá,hezké pečení